Energiahatékonysági beruházás

Szerző: Mezőberény NHE Admin | Létrehozva: 2024-05-29 15:56 | Kategória: Közlemények

A Német közösségi ház energiahatékonyságát elősegítő beruházás

NBER-KP-1-2023/1-000152

 
 
Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tett közé "Nemzetiségi célú beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek 2023. évi költségvetési támogatására".
 
A Német Nemzetiségi Önkormányzat, Mezőberény pályázatot nyújtott be „Nemzetiségi célú energiahatékonyságot elősegítő beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek támogatása" elnevezésű támogatási céllal a Német Közösségi Házban NBER-KP-1-2023/1-000152 pályázati azonosítószámon.
A pályázat vissza nem térítendő támogatásban részesült, így a Német közösségi házban energiahatékonyságot biztosító fűtő és hűtő klíma rendszer került felhelyezésre, melyhez szükség volt az elektromos hálózat korszerűsítésére. A fűtèsi időszakra kedvezmènyes H óra/tarifa bekötèsre került. Az adott területek falfestésére is sor került.
A klímarendszer kiépítésével a közösségi ház állagmegóvása valósult meg, mely által egy korszerűbb és energiahatékonyabb épület létesült. A pályázat felhívása arra ösztönözte a pályázót, hogy a munka elvégzése a magyar kis- és középvállalkozások erősítését, és a magyar gazdaság élénkítését szolgálja. A helyi vállalkozók határidőre elkészítették a munkát.
 
Köszönjük a támogatást, a vállalkozók munkáját.

 

blog comments powered by Disqus